Een ééndaagse cursus voor schilders en tekenaars.

Circa 2 keer per jaar wordt er een workshop Compositie leer gegeven in Atelier Kunstkeuken te Soest. www.atelier-kunstkeuken.nl
Heb je hier interesse in? Neem dan contact op in info@vanoostzanen.com dan hoor je wannneer de volgende workshop is.


In de workshop compositie zullen we uitgebreid ingaan op wat een compositie is en de basis principes ervan aanleren. We zullen steeds een blokje theorie doen, en vervolgens gaan oefenen. Het doel is dat je voldoende inzicht krijgt om zelf een interessante voorstelling te kunnen maken, zodat je minder afhankelijk bent van reeds bestaande voorbeelden. O.a. de gulden snede komt aan bod maar ook de huidige ideeën over  compositie.


De workshop is van 10u tot 16u, met eventueel een uitloop tot 17u. De kosten bedragen €60,- inclusief materiaal, lunch en overige versnaperingen.
Je kunt je aanmelden via e-mail o.v.v. 'workshop compositieleer - datum".
Per workshop is er een minimum van 4 cursisten,  Ik wil de groepen ook niet te groot maken (max. 10). Dus bij te veel aanmeldingen geldt: wie zich het eerst aangemeld heeft gaat voor.

Voor meer informatie over de cursus kunt u contact opnemen per e-mail info@vanoostzanen.com

Armatuur van de rechthoek volgende de regels van de gulden snede - 'De astronoom' van Vermeer Oefenen in het samenstellen van een compositie.
Door het toevoegen van steun elementen verbeter je je compositie
Oefening Hoe leid je de aandacht?
Verdeling van een rechthoek volgens de gulden snede Landschaps compositie volgende de gulden snede