Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Roeier zet de meeuwen uit

Magisch realistische zwart wit Conté tekening op paneel. Afgewerkt met een vernis laag. Deze grote tekening is het resultaat van de kleine tekeningen die ik de afgelopen tijd gemaakt heb. Ik had de behoefte om deze tekeningen van een klein formaat te vergroten naar een groot formaat maar tegelijk het gevoel van een tekening vast te houden.

€1500,00

Act zonder trapeze

Ruimtelijke tekening uit de serie "theaterkasten"
Het idee voor de ruimtelijke tekeningen zijn ontstaan uit de series 'theater' tekeningen en schilderijen. Dit werk is te huur bij SBK Kunstuitleen Gooi en Eemland.

€850,00

Binnen voor de opkomende mist

Schilderij in magisch realistische stijl, uit de theater serie. Geschilderd met acryl op paneel.

Dit werk is te huur bij SBK Kunstuitleen Gooi en Eemland. Dit schilderij is het resultaat van de zwart wit potlood tekeningen die ik de afgelopen tijd gemaakt heb. Waarbij ik getracht heb om de die te vertalen naar een schilderij.  

€2600,00

Dwaallicht

Edward Hopper deed ooit de gevleugelde uitspraak: "If you could say it in words there would no reason to paint". Hoewel het geen schilderij maar een tekening is geldt voor deze tekening hetzelfde.

€340,00

Nachtvlucht€230,00

Parelvisser vaart weer uit

Schilderij in magisch realistische stijl, uit de theater serie. Geschilderd met acryl op paneel. Dit schilderij is het resultaat van de zwart wit potlood tekeningen.  Waarbij ik getracht heb om de die te vertalen naar een schilderij.    

€2800,00